Академик Свищов
официален сайт

Пореден силен международен турнир за Академик

Юноши младша възраст на Академик, водени от старши треньора Милен Иванов, получиха покана за участие в силен международен турнир в Англия. Организатор и домакин на събитието, което ще се проведе между 24 и 27 март, е известната футболна академия Брук Хаус Колидж, с когото Академик има партньорски отношения.

В силния турнир сили ще премерят юношеските школи на домакините, Бърнли, Барнзли и МК Донс от Албиона, както и гостуващите от чужбина отбори на Академик, Сесвете (Хърватска) и Исландия. Очакват се отбори и от още няколко дестинации, като формата на турнира гарантира минимум по пет срещи на отбор в сгъстената програма.

Нашите момчета ще бъдат посрещнати от домакините, които отново ще ги настанят в кампа на Брук Хаус, предлагащ отлични условия и пълен пансион.

От ръководството на Академик съобщиха, че в момента тече организация и планиране, като стана известно, че ще се лети от Букурещ с полет до Лондон, където делегацията от 17 футболиста и 2 треньори ще бъде посрещната и от председателя на УС, Емил Перушанов.

 

Админ