Академик Свищов
официален сайт

Владислав Николаев – 27-ми притежател на „Златна Карта“ 2023 на Академик

Владислав Николаев, управител на магазин „Марико“ е 27-мия притежател на „Златна карта“ 2023 на Академик, съобщи пред Актуално Свищов Емил Перушанов, президент на клуба.
„Академик има стар приятел в лицето на управителя на магазин „Марико“ - Влади Николаев, който неведнъж е помагал - с различни джаджи за стадиона и скоро със сушилни за дрехи, когато нашите изпушиха. Но помощта на магазин „Марико“ е вече официална!“, коментира Перушанов.

Инициативата „Златна карта“ стартира в края на 2022 година и част в постоянната кампания на клуба „Един за всички, всички за Академик“, целяща развитието на детския футбол и спорт в Свищов и налагането на ДЮШ във водеща в режиона. Всички средства сега отиват за окончателното приключване на ремонта на новите съблекални. Там са похарчени грубо 22 хиляди лева, като разчетът е, че ще са необходими поне още 5 – 7 хиляди лева за довършителните дейности. Цифрите са закръглени, защото добри хора продължават да помагат – кой с материали, кой с труд и това няма как да се измери точно. Остават мебелите, батерии, санитарии, довършителни работи…
Академик продължава да набира членове, защото по изчисления на клуба са необходими около 45 члена, за да стане самостоятелно издържаща се школа!

Админ