Академик Свищов
официален сайт

Всички срещи на Академик излъчвани в реално време в интернет

Всички срещи на основния отбор на Академик и на гарнитурите на клуба ще бъдат излъчвани в реално време в интерне, съобщи Актуално Свищов.
Академик Свищов се сдоби с ново поколение камера Veo 2, което е най-новата придобивка за отбора с 72-годишна история.
Разликата с първата камера, която се ползва повече от една година, е възможността да се предават на живо срещите не само на клуба, но и тези на юношеските и детските гарнитури. Благодарение на придобивката гражданите на Свищов – фенове на отбора и футболни „специалисти”, ще могат да проследят срещите на всички гарнитури в реално време.
Придобивката е част от стратегията на клуба да стане водещ в областта по отношение на нови технологии, тренировъчен процес и възможност за развитие на своите таланти. Стратегия, която се изпълнява успешно от началото на 2020 година с избирането на настоящия Управителен съвет на клуба с председател Христо Цветанов.
Чрез Veo 2, всички привърженици на клуба и родители ще могат да проследят двубоите на мъжкия отбор и тези на отборите от Школата на клуба в реално време, като качеството на излъчване и картина ще са на професионално ниво. Целта на клуба е да излъчва всички срещи на своите социални канали, ютюб , и на официалната страница на клуба https://www.facebook.com/akademiksvishtov.bg.

 

Админ