Академик Свищов
официален сайт

Четирима нови приятели подкрепиха Академик в развитието на детския футбол!

Кампанията, която стартира преди месец - „Един за всички, всички за Академик” само за броени дни набра нови последователи. Това съобщи пред Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на Управителния съвет на Клуба.
„Академик" изказва своите големи благодарности на Цецо Миланов, който чрез своя магазин T & M Market (село Козловец) дари 138 стека вода за нуждите на клуба, сподели президентът на „студентите”.
Уважаваме безкрайно хората, съпричастни с нашата кауза и призоваваме всички привърженици да върнем жеста, като минавайки през село Козловец спрем и си купим нещо от магазина, призова Перушанов.
Т & М Market е винаги добре зареден супермаркет, на центъра на сeло Козловец, предлагащ богат асортименти от хранителни и нехранителни стоки.
Собственост на свищовлия, куриерската фирма направи и невъзможното, за да могат да достигнат новите екипи и ранички навреме за отпътуването на отбора Ф9 за турнира в Сърбия.
Будният свищовлия Петко Бочев, лично достави пратката и не пожела да "изкара един надник", виждайки че екипировката е предназначена за децата на "Академик"
Призоваваме привържениците и приятели на "Академик" да върнем жеста и се обърнем към R & I Transport Ltd следващият път, когато имаме нужда от транспортни услуги на територията на България.
Фирмата разполага с добре оборудвани транспортни средства, с падащ борд и предлага транспортни услуги от всякакъв размер, на територията на цялата страна
„Академик изказва своите благодарности към Магазин Марико за дарените компютърни аксесоари за нуждите на треньорите в клуба“.
Уважаваме безкрайно хората, съпричастни с нашата кауза и призоваваме всички привърженици да върнем жеста, като се спрем и си купим нещо от магазина магазин „Марико“, който предлага богат асортимент от битова техника, компютри, аксесоари и домашни потреби.
В съседство е и плодово-зеленчукова борса „Марико“, където винаги може да намерите свежи и органични плодове и зеленчуци
"Академик" изказва своите благодарности към собственика и персонала на магазин Office1Superstore на главната улица в града на Щастливеца, за безвъзмездния печат на цветните плакати, с информация за предстоящ мач на клуба в Трета Лига.
„Уважаваме безкрайно хората, съпричастни с нашата кауза и призоваваме всички привърженици да върнем жеста, като следващия път, когато имаме нужда от печат, офис мебели или канцеларски материали, се спрем и ги закупим от Office1Superstore
Office1Superstore се намира на главната улица на град Свищов, срещу читалището и предлага богат асортимент от офис консумативи, мебели и техника, както и печатни и предпечатни услуги“.
През август по инициатива на родители, възпитаници и спомоществователи стартира инициативата „Един за всички, всички за Академик“. Основната цел тогава бе изграждането на съблекалня към терена „Академика Спорт“, където тренират най-малките „студенти“. От началото на 2020 ръководството на клуба провежда целенасочена и последователна политика за развитие на детския футбол и превръщането на местната школа във водеща в региона.
Каузата „Един за всички, всички за Академик, е дългосрочен проект на клуба, с който се цели развитието на детския футбол и превръщането на ДЮШ Академик във водеща в региона. Инициативата стартира в края на август.
„Добре дошли в семейството на "Академик", приятели от T & M Market”, R & I Transport Ltd, магазин „Марико“ и  Office1Superstore!

Админ