Академик Свищов
официален сайт

Дрогерия Симера е поредният бизнес, включил се в инициативите на Академик

Пореден последовател се включи в инициативата „Един за всички, всички за Академик“, която стартира през август с цел развитието на Школата на клуба и превръщането и във водеща в региона.
„Академик" изказва своите големи благодарности към г-жа Колчева, собственик на дрогерия "СИМЕРА", която дари 400 опаковки витамин С - "Форси Вит" за децата от школата. Чрез редовното приемане на витамин С през зимата, децата значително ще засилят своя имунитет.
Дарението е на стойност над 1600 лева, като има готовност да бъдат осигурени и повече опаковки при необходимост. Клубът е избрал вкус банан и ябълка за децата. Изявено е желание от г-жа Колчева да помага и за в бъдеще, като подсигури аптечки за първа помощ на всички гарнитури.
Уважаваме безкрайно хората, съпричастни с нашата кауза и призоваваме всички привърженици да върнем жеста, като следващия път, когато имаме нужда от хомеопатични медикаменти, витамини или хранителни добавки, се отбием в дрогерия "СИМЕРА" на ул. "Граф Игнатиев" 1 (до ДТГ).
В дрогерия "СИМЕРА" са винаги добре заредени с най-добрите хомеопатични средства, витамини, хранителни добавки, превързочни материали и консумативи. Може да разгледате богатия асортимент от продукти тук: https://www.facebook.com/drogeriasimera
Добре дошли в семейството на "Академик", приятели от дрогерия "СИМЕРА"

 

Админ