Академик Свищов
официален сайт

Емил Перушанов: Академик е символ на социална интеграция и обмен на страст и радост

Уважаеми приятели!

Днес с гордост празнуваме 74-годишнината на нашия обичан футболен клуб Академик. Тази възраст е не само символ на издръжливост и стабилност, но и на посветеност и страст, които отекват през годините и дават смисъл на всичко, към което сме посветени.

Академик е не просто клуб, той е кауза и движение, обединяващи хора от всички възрасти и социални среди. Футболът носи със себе си магията на спорта, която преобразява нашето общество, правейки го по-единно и солидарно. Академик е символ на тази социална интеграция и обмен на страст и радост.

През тези 74 години на труд и преданост, нашият футболен клуб има своята славна история, която не само остава в архивите, но и в сърцата на всички, които са се докоснали до нея. Нашият отбор носи надежда и вяра за бъдещето, за по-добро утре и за още по-големи постижения. Ние вярваме в Академик като двигател на развитието на нашия град и общество.

Днес, по случай 74-годишнината на Академик, нека подчертаем колко сме горди и колко вярваме в неговото бъдеще. Нека се радваме на всяка минута, която прекарваме на стадиона и нека продължим да бъдем силни и обединени
.
Да живее Академик! Да живеят 74 години слава и нека се носим към още по-големи успехи и по-светло бъдеще!

С уважение и обич,
Емил Перушанов,
Председател на УС на ОФК Академик

Админ