Академик Свищов
официален сайт

Кампанията „Един за всички, всички за Академик“ събра за три месеца 12 500 лева

Над 12 500 лева събра кампанията „Един за всички, всички за Академик“ за по-малко от три месеца. Това отчете пред Актуално Свищов – официален медиен партньор на клуба Емил Перушанов, президент на Академик.
Общо от билети за полусезона – виртуални и на входа на стадиона постъпленията са 5300 лева. 2662 лева са постъпленията от билетите, продадени в интернет и 2661 лева на вход.
455 са постъпленията от продажбата на фенски шалчета, които са дарение на клуба.
Отделно в кампанията са се включили и спомоществователи, събраните пари от дарения за ремонта на съблекалнята при игрище „Академика Спорт“ са 7 595 лева. Освен публичните отчети на събраните средства - контрол се осъществява и от родители на деца, възпитаници на ДЮШ Академик.
Ремонтът на съблекалнята ще струва около 18 000 лева, а до момента са похарчени около 6 000 за труд и материали.
Към момента е излят бетон, сложени са допълнителни седящи места около игрището „Академика Спорт“. Чистено и изрязвано е вече няколко пъти. Ремонтирана е ел. инсталацията на игрището, както и грубите ремонтни дейности, таван, стени, ВиК, сменен е стъклопакетът. Предстоят подмяна на плочки, подове, душове, мивки, тоалетни, врати, бойлери, мебели и медийно оборудване.
Кампанията „Един за всички, всички за Академик“ стартира в края на август по идея на родители и възпитаници на Академик. Тя е малка част от усилията на ръководството на клуба за превръщането на детската школа във водеща в региона.

Админ