Академик Свищов
официален сайт

Новите попълнения в Академик

Полузащитникът #Пламен_Павлов и нападателят #Венелин_Йотов са последните нови попълнения в „Академик” (Свищов) преди старта на Северозападната Трета лига, съобщи старши треньорът #Евгени_Маринов. Първият е играл досега за юношеските формации на столичния „Септември” и „Славия”. Другият идва от школата на „Ботев” (Враца). В тима се завръща и юношата на горнооряховското „Локо“ #Марин_Пендов.

Наставникът на „студентите“ Евгени Маринов вече им гласува доверие в приятелски мач. Двамата бяха в основата на успеха срещу силния тим на „Янтра” (Полски Тръмбеш), като реализираха по един гол за крайното 3:1. С привличането на Павлов, Йотов и Пендов, както и на няколко юноши от школата, селекцията в свищовския тим е на финала. В събота от 18,30 часа „Академик” ще с „Локомотив“ (Горна Оряховица).

Селекцията преди началото на сезона след седмица практичеси е приключила, коментира Евгеви Маринов. Отборът са напуснали играчите от старата столица. Тренорът коментира, че залага на юношите от Школата на клуба, които ще се учат от опитните Иван Ганев и Стефан Трайков.

Админ