Академик Свищов
официален сайт

Няколко хиляди лева са необходими за приключване на ремонта на съблекалните на игрище „Академика Спорт“

Първоначално събраните средства за ремонта на съблекалните на игрището „Академика Спорт“ са напълно изчерпани, съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на УС на ОФК Академик. Помощта от спонсори и институции - също. Финансирането на обекта продължава чрез кампанията "Златна Карта 2023" и доброволчески труд.

Към момента остава да бъдат, извършени довършителни дейности и обзавеждане като за целта са необходими 12 – 13 хиляди лева.

Досега сме похарчили всички дарени средства и от спомоществователи - около 19 хиляди лева, отчете Перушанов. Остава обзавеждане - шкафчета и закачалки, довършителни работи, боядисване, бойлери, санитарии (мивки, душове, тоалетни), кранчета и батерии, коментира още той.

Емил Перушанов изрази надежда, че средствата ще бъдат събрани и призова желаещите да помогнат, да се присъединят към кампанията.

Ремонтът стартира през август по идея на родители и възпитаници на ДЮШ. От спомоществователи, с личен труд и инициативата от продажбата на билети от домакинските мачове на представителния отбор на Академик бяха осигурени средствата до момента.

 

Админ