Академик Свищов
официален сайт

ЗЛАТНА КАРТА 2023

В "Академик" не само мислим как да развиваме футбола в региона, но имаме и големи мечти. Да станем водеща школа за развитие на таланти в централна северна България, е една от тях. И докато мечтите са безплатни, за развитието на любимата игра са необходими много средства.

През последните 3 години стотици хиляди бяха инвестиране в подобряване на инфраструктурата. Беше построено модерно изкуствено игрище с осветление, а в момента се прави основен ремонт на съблекалните към него. Този проект е на обща стойност над 100,000 лв, като нямаше как да се осъществи без помощта на съграждани, във финалната фаза на реализацията.

Клуб и община се пребориха за финансиране за належащи ремонтни дейности и осъвременяване на инфраструктурата на градския стадион - проект на стойност 450,000 лв, който ще стартиря през януари.

Инвестирахме в методика, технологии, камери за тактическо заснемане и разбор, модерни и нови пособия за тренировки и екипировка.

Заложихме на екип от млади и мотивирани треньори, които да приложат съвременни техники на обучение и тренировки, за да има резултат след няколко години.

Преборихме се с редица професеонални клубове да докараме утвърден и рутиниран специалист за ръководител на школата. Роман Тафраджиев има невероятни качества и визитка и при осигуряване на подходяща среда за работа, ефектът ще се усети много бързо.

Утроихме броя на децата в школата, като днес те са вече над 130 и се увеличават с всеки изминал ден.

Основите са положени. Продължаваме да гледаме напред в перспектива, да работим усилено и да мечтаем. Но за да успеем, трябва да сме единни и сплотени във всички посоки, включително и в подпомагането на процесите в клуба. В тази връзка, членовете на УС и приятелите на "Академик" откриваме новата инициатива за подпомагане на ДЮШ на клуба - "Златна членска карта 2023". 

Какво представлява проекта?
Стартираме с продажбите на "Златни карти", които ще превърнат притежателите им в спомоществователи на едно благородно дело, което от една страна ще допринесе за подобряване условията и инфраструктурата в школата, а от друга ще направи притежателите им част от ексклузивен клуб на хора и фирми със сходни интереси.

Златната членска карта на "Академик" е на стойност 100лв на месец, срещу които притежателите получават:

1. Достъп до прозрачна информация къде са инвестирани парите, какви са финансовите потоци в клуба и колко ефективно се управляват средствата

2. Глас в обществения съвет на "Академик", където ръководството се консултира със своите съграждани относно политиките, стратегиите и предизвикателствата пред клуба

3. В рамките на първите 3 месеца, притежателите ще получат официален анцунг "Академик" на фирма "Томи" или екип с име и номер (по желание), заедно с официален акрилен шал "Академик" и значка с пин "Академик" от новата колекция.

4. Безплатно посещение на всички срещи на мъжкия отбор, като картата може да бъде преотстъпвана на роднини и приятели за мачовете, а след ремонта на главната трибуна - запазено място под козирката.

5. Определени отстъпки в търговски обекти на територията на общината, които си партнират с клуба (очаквайте пълен лист скоро)

6. Членство в бизнес клуб "Академик", където отделните членове могат да предлагат своите услуги на другите членове на преференциални условия, както и да се срещат и обсъждат бизнес идеи и взаимодействие

7. Бизнес обучения за собственици, управители или мениджъри на бизнес на стойност 2500лв - финансирано от "Академик"

8. Правото да запишат дете в ДЮШ "Академик", на което няма да се начисляват месечни такси от клуба (важи само за новозаписали се деца през 2023)

9. Поставянето на банер/реклама на градския стадион (при авансово заплащане на 12 вноски)

10. Удовлетворението, че продължават традициите в "града на дарителите" и се помага за развитието и възпитанието на децата в гр. Свищов!

За заявки, моля пишете ни на официалната фейсбук страница на клуба или чрез контактната форма на уебсайта www.akademik.bg

Очакваме ви!

#стани_един_от_нас
#мечтай_повярвай_постигни

 

Админ